#

У Бородянці відновлюють адміністративну будівлю (ФОТО)

01.06.2024 12:49
У Бородянці відновлюють адміністративну будівлю (ФОТО)
Фото з місця подій

Ще у березні 2022 року у селищну раду Бородянки потрапив ворожий снаряд, внаслідок цього будівля зазнала значних пошкоджень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Руслана Ничіка, голови Служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області.

В результаті пошкоджень зазнали: опори між 2 та 3 поверхом, стіни та внутрішні перегородки, вікна, двері, інженерні мережі та обладнання – повністю знищені. 

Капітально ремонт будівлі відбувається з урахуванням заходів інклюзивності та енергоефективності. Це важливий крок для забезпечення належних та комфортних  умов для надання адміністративних послуг мешканцям громади та роботи працівників.  

Будівельники вже завершили частину робіт на другому поверсі, включаючи заливку самовирівнювальної стяжки підлоги, підсилення простінка, мурування цегляних перегородок на 3 поверсі та підсилення плити перекриття. 

Зараз ведуться роботи із заміни систем опалення та електропостачання, монтажу віконних конструкцій, внутрішнього та зовнішнього демонтажу. Працюють будівельники і над відновленням пошкодженого зовнішнього оздоблення фасаду. 

Бородянка є одним з найбільш постраждалих населених пунктів в ході повномасштабного вторгнення росії в Україну. Були знищені майже всі ключові будівлі адміністративної інфраструктури, суттєво зруйновано або пошкоджено житловий фонд,

- зазначив Руслан Ничіка.

Нагадаємо, що на Київщині пришвидшують темпи будівництва фортифікаційних споруд.

Нет описания фото.

Нет описания фото.

Возможно, это изображение внутри помещения

Нет описания фото.

Читати "Моя Київщина" у Telegram