#

У Бородянці виявили підприємство без дозволів

13.09.2021 17:30
У Бородянці виявили підприємство без дозволів
Фото з мережі інтернет

У ТОВ "Фобос", яке займається монтажем систем кондиціювання та опалення і розташоване в смт Бородянка Київської області немає необхідних дозволів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ГУ Держпраці.

Під час перевірки виявлено 17 порушень. Серед них: відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (КТП), відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (в діючих електроустановках).

Також відсутній дозвіл на технічне обслуговування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, на підприємстві не проведено опосвідчення стану безпеки електроустаткування, не проведено позачерговий технічний огляд, випробування електроустаткування, керівник не пройшов навчання з питань охорони праці та інші.

По завершені перевірки головний державний інспектор склав акт, вручив припис. Головне управління Держпраці у Київській області підготувало позов до суду на заборону.

Нагадаємо, що 7 вересня до працівників поліції звернулася жінка та сказала, що в селі Качали 77-річний чоловік покинув своє місце проживання та зник.

Читати "Моя Київщина" у Telegram