#

У Бородянській громаді відмовилися називати зарплати керівництва (ФОТО)

10.11.2022 20:10
У Бородянській громаді відмовилися називати зарплати керівництва (ФОТО)
Георгій Єрко

Портал "Моя Київщина" надіслав до Бородянської селищної ради запит на отримання інформації щодо заробітних плат керівництва громади у період з 1 січня 2021 року до 1 серпня 2022 року, проте, у відповідь отримав відмову

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У відповіді в. о. селищного голови Георгій Єрко навів велику кількість статей із Закону України "Про доступ до публічної інформації", які пояснюють, що таке інформація та запит на інформацію. Відповідно до цього посадовець стверджує, що у своєму запиті "Моя Київщина" не достатньо добре пояснила, які саме дані хоче отримати.

У документі зазначено:

Вiдповiдно до п.2 ч.5 ст. 19 Закону Украiни "Про доступ до публiчної iнформацiї" запит на її отримання повинен мiстити загальний опис iнформацiї або вид, назву, реквiзити змiст документа, щодо якого зроблено запит. Таким чином, вiдповiдна норма Закону покладає обов’язок на особу, яка звертається з запитом, надати достатнiй опис, що може iдентифiкувати iнформацiю, що запитується.

Таким чином, Георгій Єрко попросив нашу редакцію уточнити параметри запитуваної інформації, щоб у подальшому, можливо, надати конкретну відповідь з конкретними цифрами.

Нагадаємо, що в. о. селищного голови Бородянки Георгій Єрко розповів про ситуацію в одній з найбільш постраждалих внаслідок російської окупації громади Київщини.



Читати "Моя Київщина" у Facebook