#

У Бородянській громаді відзначили 385-річчя села Дружня (ФОТО)

26.07.2021 09:13
У Бородянській громаді відзначили 385-річчя села Дружня (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 24 липня, Бородянська громада на чолі із селищним головою Олександром Сахаруком привітала з 385-річчям жителів села Дружня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бородянської громади.

На святі села були присутні народний депутат Ольга Василевська-Смаглюк, секретар ради Георгій Єрко, обласний депутат Галина Єрко, керівники старостинських округів та депутати Бородянської селищної ради,  представники ЗМІ.

Вітаючи дружнянців та їхнього багаторічного очільника Анатолія Федоренка, селищний голова Олександр Сахарук побажав, аби й надалі так потужно й ефективно їм удавалось утілювати в життя всі проєкти та мрії, завдяки дружній взаємодії злагодженої команди старостинського та депутатського корпусу.

Під час урочистої частини почесні відзнаки від керівництва отримали найбільш активні та креативні представники села, серед яких – колектив аматорського народного ансамблю "Любисток", директор дитсадка "Струмочок" Вікторія Бурмістрова, громадська активістка Віра Якимчук, підприємець Ігор Лазаренко та інші.

В концертній частині юні та досвідчені виконавці порадували земляків різноманітними виступами – віршами, гуморесками, соло на гітарі, танцями та народним співом.

Нагадаємо, що 22 липня відбулася десята позачергова сесія Бучанської районної ради, на якій Андрій Нагребельний склав свої повноваження голови.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: