#

У Бородянській ОТГ планують створити молодіжну раду

10.02.2022 19:40
У Бородянській ОТГ планують створити молодіжну раду
Фото з місця події

На Бородянщині планують створити молодіжну раду, адже без врахування запиту молоді важко розвивати громаду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Грогорія Єрка у Facebook.

У своєму дописі чоловік пише, що неможливо говорити про розвиток громади без врахування запиту молоді.

Єрко зауважує:

Насправді, нам дуже не вистачає роботи з молодими людьми, а молоді - стимулів для активізації та можливостей для розвитку. І я з великим задоволенням підтримую ініціативу створення молодіжної ради при Бородянській селищній раді. Молодіжка - це не лише консультативно-дорадчий орган, це фактично політична молодіжна сила, яка може радити, аналізувати, обирати шляхи розвитку для себе та громади.

За його словами, питання вже обговорено з начальником відділу освіти Тетяною Кравчук та надано їй доручення щодо опрацювання організаційних моментів.

Також він розповів у дописі також відбулася зустріч із головою правління ГО "Український Альянс" Володимиром Юрченком та членкинями організації Катериною Шарай і Світланою Івлевою. За результатами діалогу з представникіами ГО "Український Альянс" домовлено про координацію кроків створення Молодіжної ради Бородянської громади.

На кінець Єрко пише:

Окрім того, громадською організацією буде організовано ряд презентацій і тренінгів для учасників учнівського самоврядування та молодого активу громади, на яких досвідчені фахівці "Українського Альянсу" ділитимуться знаннями з написання проєктів для одержання грантів, налагодження комунікації з державними органами влади, висвітлення діяльності молодіжного руху у ЗМІ, застосування можливостей для обміну досвідом та інформацією з експертами світового й національного рівня, створення дієвої команди однодумців.

Нагадаємо, що у Бородянській районній лікарні аби здати ПЛР-тест, люди мають годинами стояти в чергах на морозі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: