#

У Бородянському районі голова РДА зустрілася із представниками малого та середнього бізнесу

19.11.2020 17:00
У Бородянському районі голова РДА зустрілася із представниками малого та середнього бізнесу
Фото з місця події

Учора, 18 листопада, голова Бородянської районної державної адміністрації Аліна Бурдак зустрілася з представниками малого та середнього бізнесу району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянська районна державна адміністрація" у Faсebook.

Під час спілкування з підприємцями обговорено дотримання норм постанови Кабінету Міністрів України від 11.11.2020 № 1100, якою введено карантинні обмеження на вихідні дні.

Голова райдержадміністрації Аліна Бурдак наголосила, що у зв’язку із значним збільшенням захворюваності на коронавірусну хворобу на сьогодні необхідно чітко дотримуватись режиму карантину та санітарно-епідемічних норм, щоб не допустити поширення епідемії. Вона підкреслила, що закон однаковий для всіх торгівельних ринків та мереж, тому суб’єкти господарювання повинні бути відповідальними, насамперед, забезпечені санітайзерами, щитками, рукавичками, термометрами та контролювати дотримання маскового режиму. Ігнорування карантинних заборон може обернутися для порушників відповідними штрафами.

Після тривалого конструктивного діалогу спільно узгоджено, що на виконання вищевказаної постанови КМУ на торговельному майданчику в центрі Бородянки та інших торгівельних майданчиках реалізація продуктів харчування проводитиметься з обов’язковим дотриманням санітарно-епідеміологічних норм в звичному режимі, а торгівля непродовольчими товарами – з понеділка по п’ятницю включно.

Протягом вихідних днів згідно чинного законодавства відбуватимуться ретельні перевірки дотримання протиепідемічних заходів та впровадженого "карантину вихідного дня".

Головою адміністрації Аліною Бурдак зазначене питання взято під особистий контроль.

Нагадаємо, що 825 жителів Київської області наразі перебувають на кисневій підтримці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram