#

У Бородянському районі масштабна ДТП: зіткнулися дві вантажівки (ФОТО)

08.07.2020 17:30
У Бородянському районі масштабна ДТП: зіткнулися дві вантажівки (ФОТО)
Фото з місця події

 Учора ввечері, 7 липня, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду в Бородянському районі без травмованих

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook. 

Прибувши на 77 км автодороги Київ – Ковель – Ягодин, охоронці порядку встановили, що водій DAF з напівпричепом, не впорався з керуванням, не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної швидкості, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажним авто Volvo. 

На щастя, цього разу обійшлося без потерпілих. Лише матеріальними збитками, перешкодою в русі та стресом для обох водіїв вантажівок. Відносно 52-річного водія DAF патрульні склали відповідні адміністративні матеріали. 

Патрульна поліція закликає водіїв дотримуватись безпечної дистанції та швидкісного режиму руху. Крім того, в умовах недостатньої видимості рухайтеся лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом чи протитуманними фарами.

Нагадаємо, що 1 липня до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення від місцевих жителів про горіння трав’яного настилу поблизу села Берестянка.


Читати "Моя Київщина" у Facebook