#

У Бородянському районі підприємство взяло гроші за ремонт доріг, але "забуло" його зробити

16.06.2020 08:40
У Бородянському районі підприємство взяло гроші за ремонт доріг, але "забуло" його зробити
Фото з місця події

У селі Озера Бородянського району підприємство мало зробити ремонт доріг, але лише взяло гроші та частково виконало будівельні дороги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Прокуратура Київщини до Господарського суду м. Києва скерувала позов в інтересах держави в особі Озерської сільської ради Бородянського району до приватного підприємства про відшкодування збитків - грошових коштів за фактично невиконані відповідачем підрядні роботи в розмірі майже один мільйон гривень.

Встановлено, що між сільською радою та підприємством укладено договір щодо проведення робіт з проєктування та капітального ремонту проїзної частини вулиці в с. Озера.

Однак, незважаючи на те, що замовником робіт здійснено оплату за договором, підрядник своїх зобов’язань так і не виконав. Зокрема, будівельні роботи виконані не в повному обсязі, а використані матеріали не відповідають витратам, які підрядник поніс під час виконання ремонтних робіт.

Внаслідок неналежного виконання підприємством своїх обов’язків, за укладеним з сільською радою договором, державі завдано збитків на суму майже один мільйон гривень.

Наразі судом відкрито провадження у справі за позовом Фастівської місцевої прокуратури. Судовий розгляд триває.

Нагадаємо, що 14 червня у смт Бабинці Бородянського району полум’я охопило житловий будинок, господарчу будівлю та літню кухню.

Читати "Моя Київщина" у Telegram