#

У Бородянському районі завершується будівництво дороги місцевого значення

26.08.2021 19:55
У Бородянському районі завершується будівництво дороги місцевого значення
Фото з мережі Інтернет

Наразі продовжується капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О100507 Немішаєве-Миколаївка з під’їздом до села Хмільна на ділянках км 10+900 – км 14+000

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

За словами очільника КОДА Василя Володіна, період реалізації проєкту розрахований на 2020-2021 рік. Фінансуються роботи за рахунок субвенції з державного бюджету. Загалом обсяг фінансування складає 34,5 млн грн.

Підрядна організація ТОВ "БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС" вже виконала поширення проїзної частини у розмірі 6500 м2; влаштувала вирівнюючий шар у розмірі 27500 м2; влаштувала 27500 м2 верхнього шару асфальтного покриття; встановила дорожні знаки; нанесла розмітку; встановила поребрики.

Голова Київської ОДА Василь Володін підкреслив:

Роботи добігають кінця, спецтехніка працює. Залишилось облаштувати освітлення. І тоді прилеглі громади зможуть користуватися якісною сучасною дорогою, яка не лише заощадить їм час, а й шкодитеме транспортним засобам. Крім того, нові дороги – це ще й безпека наших людей та важлива складова подальшого економічного розвитку Київщини. Адже якісні дороги – це вагомий аргумент для залучення на місця інвестицій.

Нагадаємо, що 23 серпня у селі Красне Перше Обухівського району відкрили новий дитячий садочок "Капітошка".

Читати "Моя Київщина" у Telegram