#

У боротьбі за Україну загинув воїн із Миронівської громади

30.06.2022 08:00
У боротьбі за Україну загинув воїн із Миронівської громади
Загиблий на фронті воїн

У неділю, 26 червня, у результаті бойових дій під час захисту Батьківщини воїн із села Маслівка Миронівської громади отримав поранення, несумісні з життям

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Миронівська міська рада" у Facebook.

Зазначимо, що під час штурму противника на позиції українських воїнів 26-річний Погорілий Володимир Володимирович віддав життя у бою за рідну землю.

Володимир народився і виріс в Маслівці, тут закінчив і школу. Тут лишилися його рідні, друзі, знайомі, які згадують його лише як щиру, добру і справедливу людину. За прикладом брата Богдана, служив у лавах ЗСУ за контрактом. Брат також пішов у небуття через хворобу, отриману під час перебування в зоні АТО.  

25 лютого 2022 року Володимир вже був у військкоматі. 4 місяці провів у найгарячіших точках, не дожив до свого дня народження два тижні – 13 липня йому б мало виповнитися 27.

На сторінці Миронівської міської ради висловили слова співчуття:

Важко уявити непоправний біль втрати цієї родини. Адже вдома лишилась мама, яка втратила двох синів, дружина, маленький син. Зупинімося й ми, схилімо голови, помолімося, бо загинув воїн, земляк, герой…

30 червня з 08:00 у селі Маслівка вулицями (за напрямком від Миронівської ОБЛ) Захарченка-Соборності (через центральну площу) – Перемоги – Гагаріна – Бузницького - Красилівська буде сформовано живий ланцюг шани. 

Нагадаємо, що 26 червня в Донецькій області загинув військовий зі Ставищенської ОТГ Сергій Краснов.

Читати "Моя Київщина" у Facebook