#

У Боярці четверо неповнолітніх хлопців забили до смерті 42-річного чоловіка

13.11.2019 07:52
У Боярці четверо неповнолітніх хлопців забили до смерті 42-річного чоловіка
Фото з мережі Інтернет

У місті Боярка перед судом постануть четверо неповнолітніх хлопців, які у травні цього року вбили чоловіка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Києво-Святошинська місцева прокуратура" у Faсebook.

Підлітки нанесли потерпілому численні удари в область голови та обличчя, що спричинило закриту черепно-мозкову травму, яка супроводжувалася переломом кісток черепа, крововиливами під оболонки та в речовину головного мозку.

Окрім того, за відкрите заволодіння мобільним телефоном, який належав потерпілому, ще одному неповнолітньому мешканцю с. Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4-х років.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 186, ч. 2 ст. 121 КК України (грабіж, тобто відкрите заволодіння чужим майном, та умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого) скеровано для розгляду до Києво-Святошинського районного суду.

Нагадаємо, що у селі Зрайки Володарського району двоє чоловіків разом розпивали алкогольні напої, але раптом один з них взяв ніж та накинувся на другого. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: