#

У Боярці планують створити комунальний притулок для тварин

03.07.2020 09:00
У Боярці планують створити комунальний притулок для тварин
Фото з мережі Інтернет

У Боярці депутати міської ради підтримали створення комунального притулку та доручили виконавчому комітету розробити статут і представити його на розгляд сесії

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Боярська міська рада" у Faсebook, відповідне рішення було прийнято на 68 сесії Боярської міської ради 25 червня 2020 року № 68/2577 "Про створення комунального підприємства "Захист тварин "Милосердя".

Роботи вже розпочалися. Зараз вибирають місце, де можна було б розмістити майбутній притулок з ветеринарною клінікою та, можливо, готелем для тварин. Варто зазначити, що Боярка - одне з небагатьох міст України, яке щороку виділяє кошти з міського бюджету на стерилізацію безпритульних тварин. Цього року було виділенно 300 000 грн. Даний обов’язок покладено на відповідний відділ КП "БГВУЖКГ", який в майбутньому планують з’єднають із притулком.

Нагадаємо, що 26 червня до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про загорання електропідстанції у місті Боярка на вулиці Шухевича.

Читати "Моя Київщина" у Telegram