#

У Боярці судитимуть жінку, яка нацьковувала собаку на людей

11.06.2020 18:58
У Боярці судитимуть жінку, яка нацьковувала собаку на людей
Фото з мережі Інтернет

Власниці ротвейлера слідчі Києво-Святошинського відділу поліції оголосили про підозру у вчиненні вбивства через необережність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області. 

Тоді собака напав на місцевого мешканця та покусав, від отриманих травм чоловік помер на місці. 

Під час досудового розслідування встановлено, що громадянка причетна ще до низки злочинів, у вчинені яких, їй допомогав чотирилапий друг, а також двоє її поплічників.

Слідчі встановили, що жінка використовувала собаку, як знаряддя злочину, усвідомлюючи, що це небезпечна порода.

Зокрема, підозрювана напала на жінку, побила та нацькувала собаку на неї собаку. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ.

Також, жінка звинувачується у злочині, передбаченому ч.2 ст. 186 ККУ. Тоді, вона завдала удар в обличчя неповнолітньому хлопцю та вирвала в нього з рук мобільний телефон.

В березні цього року, ротвейлер накинувся на чоловіка, і завдав йому смертельних укусів.

Потім з гаража потерпілого боярчанка викрала велосипед, вартістю майже 4 тисячі гривень, зварювальне обладнання та інші прилади. За даним фактом поліцейські розслідували провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ.

Після цього, разом із двома товаришами, жінка накинулася на чоловіка та нацькувала на нього собаку. Вони  повалили його на землю, забрали його наплічник, кросівки, годинник.

Наразі досудові розслідування цих кримінальних проваджень завершено. Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури обвинувальні акти направлені до суду.

Нагадаємо, що білоцерківські патрульні врятували чоловіка від самогубства.

Читати "Моя Київщина" у Facebook