#

У Боярці відкрився перший супермаркет "Сільпо" (ФОТО)

23.01.2021 17:30
У Боярці відкрився перший супермаркет "Сільпо" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 23 січня, у Боярці, на вулиці Магістральна, 40, відкрився перший супермаркет "Сільпо"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на  "Нове передмістя".

Зазначимо, що дизайн-концепт нового магазину присвячено цирковому мистецтву без залучення тварин. 1798 кв м торговельного залу ― величезний манеж, на якому щодня відбуваються фантастичні видовища, та, звісно, представлення дивовижного асортименту. Всюди на стінах вінтажні образи й ілюстрації трюків, з історії цирку, з-під стелі вистрибують еквілібристи, прямо в магазині є повітряна куля і "Куля сміливості", але найцікавіше ― на полицях. На ошатних колісницях розташувалися добірні овочі та фрукти, яскравіші за будь-яке сценічне вбрання.

У новому "Сільпо" можна вибрати екзотичні ананаси чи кілька видів манго, щоб порадувати себе, або селеру, зелень та проростки для салату як основу здорового раціону. А для швидкої вітамінної підзарядки ― великий асортимент фрешів і смузі.

"Сільпо" добре відомий власним імпортом ― до магазину прибувають продукти більш як із 60 країн світу, а отже, тут завжди можна спробувати щось нове та дивовижне.

24 січня безпосередньо в супермаркеті пройдуть 5 поп-ап-вистав від режисерки Олени Коляденко, які відбудуться:

  • 12:30 - 13:00;
  • 15:30 - 16:00;
  • 16:30 - 17:00;
  • 18:00 - 18:30;
  • 19:00 - 19:30.
Тож готуйтеся до зустрічі з ілюзіоністами, фокусниками, гімнастами і чудовим настроєм, – ідеться у дописі.

До речі, "Cільпо" — один із небагатьох у світі великих мережевих продуктових ритейлерів, який створює індивідуальний тематичний дизайн для кожного магазину. Нині в мережі вже 68 тематичних дизайнерських супермаркетів і 4 делікатес-маркети Le Silpo, кожен з яких має власну концепцію.

Нагадаємо, що з 25 січня розпочнуть курсувати приміські поїзди сполученням: залізнична платформа Тарасівка – станція Київ-Пасажирський.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: