#

Упродовж трьох днів у Боярці проходили заходи до Дня захисту дітей (ФОТО)

02.06.2023 19:40
Упродовж трьох днів у Боярці проходили заходи до Дня захисту дітей (ФОТО)
Фото з місця подій

До дня захисту дітей у боярському парку Перемоги з 29 червня до 31 червня відбувалися святкові заходи для дітей з родин Боярської громади, які з різних причин опинилися в складних життєвих обставинах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис каналу "Боярська МТГ".

Свято влаштували для родин, в яких виховуються діти з інвалідністю, дітей з родин внутрішньо переміщених осіб, які обрали для проживання Боярську громаду, багатодітних родин.

Заходи були організовані працівниками КУ "ЦНСП" БМР, КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" БМР, а також представниками Товариства Червоного Хреста, ГО "Право на захист", "Хеппі моментс" та за підтримки Боярської міської ради. На обліку у громаді перебуває 571 родина, а свято відвідали приблизно 700 дітей.

На ці три дні міський парк Перемоги став осередком дитячої радості. Діти малювали, робили браслетики, створювали сувеніри, розписували пряники, розвантажувалися під час пісочної терапії. Аквагрим, мильні бульбашки, солодка вата і попкорн, ігри та розваги з аніматорами створили яскраву атмосферу свята.

Для родин, в яких виховуються діти віком до 4 років, були передбачені гігієнічні набори від Києво-Святошинської організації Товариства Червоного Хреста України. Також усі запрошені родини отримали продуктові набори.

Нагадаємо, що дітей одного з прифронтових сіл на Донеччині привітали з Міжнародним днем захисту дітей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram