#

У Боярці встановили контейнери для вживаного одягу

24.01.2024 15:50
У Боярці встановили контейнери для вживаного одягу
Фото з місця події

Відповідно до рішення виконавчого комітету Боярської міської ради ГО "Зелений промінь" отримала дозвіл на встановлення контейнерів для збору вживаного одягу та взуття в Боярці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Боярської МТГ.

У рамках проєкту "Чисте довкілля" вже розміщено шість контейнерів, куди можна покласти чисті вживані одяг, взуття, сумки, іграшки та постільну білизну за адресами: 

  • вул. Молодіжна, біля ТЦ "Квартал";
  • на перехресті вулиць Котляревського та Білогородської;
  • вул. Білогородська, 21;
  • Михайлівська площа;
  • вул. Маяковського, 2;
  • вул. Незалежності, 10.

У рамках підписаного Меморандуму між ГО "Зелений промінь" та КП "БГВУЖКГ" комунальники стежать за станом наповнення контейнерів та повідомляють про необхідність вивезти зібрані речі. 

Вже за кілька днів мешканці Боярки заповнили контейнер по вул. Незалежності. Волонтери ГО "Зелений промінь" оперативно зреагували і контейнер знову готовий до наповнення. 

Якісний одяг, взуття та домашній текстиль волонтери ГО "Зелений промінь" віддаватимуть організаціям, які опікуються одинокими, бездомними та малозабезпеченими людьми. Одяг, що вже непридатний для носіння, відправлятимуть на переробку, зокрема, для плетіння сіток. 

КП "БГВУЖКГ" просить поставитись до цієї ініціативи відповідально та користуватися сортувальними контейнерами належно, а саме: не кидати туди нічого, крім одягу, трикотажних, текстильних виробів та взуття.

Нагадаємо, що БО "Національна мережа розвитку локальної філантропії" оголошує другу хвилю конкурсу на цільову фінансову допомогу в межах проєкту "Урожайний шлях".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: