#

У Боярці за підтримки Карплюка відкрили нову набережну (ФОТО, ВІДЕО)

08.07.2019 10:32
  У Боярці за підтримки Карплюка відкрили нову набережну (ФОТО, ВІДЕО)
Нова набережна в Боярці

До свята Івана Купала в Боярці за підтримки лідера команди "Нові обличчя" Володимира Карплюка відкрили нову набережну біля озера

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на інформаційне агентство "ITV".

Роботи велися майже щодня протягом місяця. За цей час тут облаштували пішохідні доріжки з лавочками, провели освітлення, встановили декоративну огорожу, лежаки, гамаки, обладнали зону барбекю зі столиками та мангалами.

"Було вивезено багато сміття, прибрані старі дерева, почищені ті дерева, які залишились. Вивезли, мабуть, машин із 50: цегла, будинок згорілий, який тут стояв, сміття, гілки, трава, багато бруду, що накопичувався багато-багато років", – розповів Боярський міський голова Олександр Зарубін.

Свою локацію на новій набережній отримали також найменші боярчани: уперше в цьому місті тут установили великий ігровий комплекс. Містяни кажуть, що нове місце для відпочинку перевершило очікування.

"Дуже чудово. Ми на це чекали. Сподіваємося, що вся Боярка буде така сама. Враження просто "зашкалюють"... Дуже сподобалось. Просто небо і земля… Прийдемо наступного разу з братом – покажу йому, як тут гарно. Він зараз не в Україні, але коли приїде, побачить, що в нас навіть краще, ніж у них за кордоном", – діляться враженнями жителі міста.

Облаштували набережну в Боярці з ініціативи й за підтримки партії "Нові обличчя" та її лідера Володимира Карплюка. Вони ж три тижні тому відкрили в місті оновлений сквер біля Михайлівської площі. Карплюк зазначає, що це перші, але далеко не останні проєкти, які будуть реалізовані в Боярці.

"Я завжди кажу, що міста не будуються змахом чарівної палички, такого не буває. Це буває таким чином, що береш одну локацію й доводиш до пуття, іншу доводиш до пуття, і коли таких локацій стає сто – озираєшся, а в тебе все місто стало гарним. Тому я бажаю боярчанам запастися терпінням, і я переконаний, що такі зміни будуть продовжуватись і продовжуватись, і таким чином усе місто буде прекрасним", – сказав лідер "Нових облич".

Як відомо, Володимир Карплюк балотується до Верховної Ради по 95-му виборчому округу. Це його перші вибори до парламенту. За словами політика, його передвиборча кампанія – це не обіцянки, а реальні справи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: