#

У Боярці затримали причетних до підпалу авто місцевого жителя (ВІДЕО)

06.08.2022 15:00
У Боярці затримали причетних до підпалу авто місцевого жителя (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Поліція затримала зловмисників, які підпали автівку в Боярці нещодавно, 22 липня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Водій Daewoo Lanos, 43-річний місцевий житель, спершу намагався самотужки загасити своє авто, потім викликав рятувальників та поліцію.  

Під час огляду автомобіля, слідчо-оперативна група помітила під машиною обгорілу шину і залишки тканини, які, ймовірно, зловмисники і використали задля підпалу. Неподалік місця злочину поліцейські також виявили пляшку з пальним. 

Співробітники кримінальної поліції та слідчі ГУНП в Київській області, спільно із правоохоронцями Фастівського райуправління, провели комплекс оперативно-розшукових заходів та завдяки злагодженим та професійним діям встановили осіб, причетних до організації та здійснення підпалу. Зловмисниками виявилися 34-річний та 37-річний жителі Фастівщини, які раніше неодноразово притягувалися до вчинення інших правопорушень.

Під час проведення обшуків поліцейські вилучили низку речових доказів, серед яких понад 10 мобільних телефонів, одяг та взуття, у якому, за попередніми даними, вчиняли злочин. 

За фактом умисного пошкодження майна слідчі розпочали досудове розслідування [ч.2 ст.194 ККУ]. Чоловікам загрожує позбавлення волі до 10 років.

Нагадаємо, що поліція викрила псевдопрацівника банку, який шукав жительку Боярки на 110 тисяч гривень.


Читати "Моя Київщина" у Telegram