#

У Боярській ОТГ інспектори з благоустрою виявили численні стихійні сміттєзвалища (ВІДЕО)

28.04.2021 18:30
У Боярській ОТГ інспектори з благоустрою виявили численні стихійні сміттєзвалища (ВІДЕО)
Фото з місця події

Інспекція з благоустрою Боярської громади здійснила рейд селами Княжичі та Жорнівка та виявила стихійні сміттєві звалища

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Боярський інформаційний центр" у Facebook.

Минулого тижня інспекція з благоустрою Боярської міської територіальної громади, здійснила рейд селами Княжичі та Жорнівка. У ході перевірки інспектори виявили численні стихійні сміттєзвалища та місця нелегального зливу рідких побутових відходів.

Також інспектори здійснили ревізію щодо дотримання норм благоустрою місцевими магазинами. Складено приписи підприємцям, які і досі не мають договорів на вивіз твердих побутових відходів. Власників магазинів зобов’язали привести у належний санітарний стан навколишню територію та встановити поруч сміттєві урни.

Зазначена оперативна група інспекторів з благоустрою за три тижні своєї роботи склала вже близько 80 приписів та два адміністративних протоколи. За результатами таких перевірок виконком Боярської міської ради вживатиме заходи щодо стимулювання злісних порушників благоустрою до чистоти та порядку навколо.

Нагадаємо, що в Боярці мешканці міста виставляють сміття просто на узбіччя дороги.



Читати "Моя Київщина" у Facebook