#

У Боярській ОТГ створять новий приміський маршрут

14.05.2021 09:10
У Боярській ОТГ створять новий приміський маршрут
Фото з мережі інтернет

Учора, 13 травня, на сесії Боярської міської ради депутати прийняли рішення про створення нового приміського маршруту для сполучення із селами громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Боярський інформаційний центр" у Facebook.

Ініціативу щодо якісного комунального автобусного маршрутного сполучення усіх населених пунктів Боярської громади Боярський міський голова Олександр Зарубін озвучив ще минулого року.

Так, останнім часом автобусний маршрут №778, який сполучав мешканців сіл Дзвінкове, Перевіз, Жорнівка, Забір’я та міста Боярки з автостанцією "Дачна", припинив свою роботу. Зокрема, в Дзвінковому та Перевозі 443 жителів взагалі залишилися без будь-якого автобусного маршрутного сполучення.

Боярська влада вирішила створити новий приміський маршрут "Перевіз-Боярка", аби забезпечити якісне пасажирське сполучення з усіма селами громади. Для цього буде придбано два нових автобуси.

Нагадаємо, що в місті Боярка Фастівського району затримали 37-річного місцевого жителя, який наніс тілесні ушкодження чоловіку з інвалідністю та намагався втекти.

Читати "Моя Київщина" у Facebook