#

У Боярській ОТГ жителям продавали контрафактний алкоголь

05.11.2021 15:10
У Боярській ОТГ жителям продавали контрафактний алкоголь
Фото з місця події

У селі Забір’я Боярської громади працівники проводили перевірку продуктового магазину щодо дотримання карантинних вимог

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Facebook, проте під час перевірки вони виявили 24 пляшки контрафактного алкоголю.

За вказаною адресою одразу прибула слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції. Власник магазину не зміг пояснити правоохоронцям походження даної продукції та не надав відповідних документів.

Продукція вилучена та направлена на відповідну експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Санкція статті передбачає штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконного виготовлення товарів. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 3 листопада,у Фастові на площі Зигмунда Козара перед костелом Воздвиження Святого Хреста​​​ відкрили виставку світлин "Американець в Україні. Фотографії Жульєна Брайана з 1930-1958 років".

Читати "Моя Київщина" у Facebook