#

У бою під Бахмутом героїчно загинув житель Ірпеня Едуард Штраус

02.02.2023 10:45
У бою під Бахмутом героїчно загинув житель Ірпеня Едуард Штраус
Загиблий Едуард Штраус

Нещодавно, 17 січня під Бахмутом, героїчно захищаючи Україну, загинув мешканець Ірпеня Едуард Штраус з позивним "Норд"  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина у Facebook.

Загиблий воїн був розвідником спеціального призначення ГУР МО. Від початку російсько-української війни був бійцем "Азову", а з початком повномасштабного вторгнення росії першим пішов добровольцем захищати Ірпінь і після його звільнення – поїхав виконувати бойові завдання на лінію фронту.

Міський голова написав про захисника:

Едуарду було лише 30 років. В нього залишилася дружина та маленький син. Він був щирою, відповідальною людиною, завжди з усмішкою, з активною позицією по життю, сміливий, відданий своїм побратимам та країні. Таким Едуард назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Прощатимуться з Едуардом Штраусом у понеділок, 6 лютого, об 11:00 в Києві у Катедральному соборі Святого Олександра (вулиця Костьольна, 17). Церемонія поховання на Ірпінському кладовищі на Алеї Героїв почнеться о 13:00.

Нагадаємо, що шість родин із Ірпеня, які втратили своє житло під час бойових дій, отримали ключі від нових квартир у рідному місті.

Читати "Моя Київщина" у Facebook