#

У Броварах громадське організація отримає 100 тис грн від виконкому

07.07.2018 11:02
У Броварах громадське організація отримає 100 тис грн від виконкому

У вівторок, 3 липня, броварський виконком схвалив міську програму із забезпечення практичної діяльності громадського формування "Руєвит"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Згідно з рішенням, протягом липня-грудня цього року організація збирається допомагати поліції в запобіганні адміністративних проступків, охороняти громадський порядок, проводити серед школярів заходи із патріотичного виховання тощо.

Як зазначено в схваленій виконкомом програмі, загальний обсяг необхідних коштів для її реалізації становить 101,579 тис грн. Із них 33,507 тис грн підуть на зарплатню трьом членам командного складу, яку виплачуватимуть протягом липня-вересня. Іще 7,372 тис  грн – нарахування на зарплату. До того ж, 60 тис грн передбачено на матеріальне заохочення.

Як ідеться в ухваленій програмі, її завданням буде, зокрема, стабілізація криміногенної ситуації та створення суспільної нетерпимості до злочинності; сприяння розробленню прогресивніших форм і методів профілактики правопорушень і їхня реалізація на практиці; обмеження незаконного обігу зброї, наркотиків, кримінальних проявів, пияцтва й алкоголізму, проституції та інших протиправних явищ. Окрім іншого, в «Руєвиті» мають намір підвищувати рівень оборони та охорони території міста.

До охорони громадського порядку та безпеки, у співпраці із військовим комісаріатом, формування збирається залучати демобілізованих військовослужбовців з числа учасників АТО і бойових дій. Водночас, у «Руєвиті» зазначають, що на сьогодні у їхньому складі перебуває 72 члени. Серед них є бійці, які захищали Україну на Сході.

 

Як зазначено в програмі, свою діяльність формування здійснюватиме на постійній основі – щоденно. Вона полягатиме, зокрема, в наданні практичної допомоги броварській поліції. У «Руєвиті» вказують, що допомагають місцевим правоохоронцям на добровільній основі ще з лютого 2014 року.

У Броварах громадське організація отримає 100 тис грн від виконкому
Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: