#

У Броварах поліція по гарячих слідах затримала злочинця

12.04.2018 15:59
У Броварах поліція по гарячих слідах затримала злочинця

Сьогодні, 12 квітня, поліцейські за декілька годин встановили розшукали та затримали підозрюваного у тяжкому кримінальному злочині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Національної поліції у Київській області.

Чоловіка підозрюють у жорстокому вбивстві 43-річного броварчанина, бездиханне тіло якого знайшли медики посеред одного із приватних домоволодінь.

Тіло загиблого виявили лікарі, які оперативно прибули на виклик, де начебто місцевий житель нахромився на металеву палицю та стікає кров’ю. Натомість потерпілий був вже бездиханним із чисельними колото-різаними ранами.

Оперативники встановили, що напередодні загиблий прийшов в гості до своєї 32-річної колишньої колеги по роботі. У цей час до дівчини вчергове приїхав її неодноразово судимий цивільний чоловік із Черкаської області. Через ревнощі між чоловіками виникла словесна перепалка, яка скінчилася трагічно – супутник дівчини напав із ножем на гостя. Щоб замести сліди злочину викликав швидку допомогу, ввівши медиків в оману. Тим часом зібрав речі та разом із дружиною втекли до столиці розпивати спиртне. Там їх і затримали поліцейські.

Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Триває комплекс слідчих дій. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: