#

У Броварах в шаурмі живе кишкова паличка (ФОТО)

28.08.2018 10:37
У Броварах в шаурмі живе кишкова паличка (ФОТО)

Під час перевірки, фахівці виявили завищену бактеріальну забрудненість і бактерії групи кишкової палички в шаурмі у двох закладах громадського харчування

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Трибуна Бровари".

Цими небезпечними закладами виявились  кіоск на "Інтернаті" та  кафе неподалік зупинки "5 школа".

Як ідеться у звіті броварського районного відділу лабораторних досліджень, під час роботи з перевірки спеціалісти відібрали 10 зразків продукції швидкого приготування. Дослідження проводились на мікробіологічні та санітарно-хімічні показники.

У результаті, в кіоску ФОП Резв’якової Л. М. за адресою вул. Київська, 221-б та у кафе ФОП Радчук С. І. по вул. Київській, 302 виявили завищену бактеріальну забрудненість і бактерії групи кишкової палички – в шаурмі. Зі слів спеціалістів, це свідчить про грубі порушення санітарно-гігієнічних і технологічних умов виготовлення продукції.

Як повідомляють фахівці, приводом для перевірки закладів харчування стало розпорядження виконкому Броварської міської ради від 15 серпня "Про утворення робочої групи по обстеженню тимчасових споруд, де здійснюється торгівля продукцією громадського харчування, яка представляє потенційну небезпеку для здоров’я споживачів".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: