#

У Броварах зловили браконьера з рушницею для підводного полювання (ФОТО)

26.04.2018 12:58
У Броварах зловили браконьера з рушницею для підводного полювання (ФОТО)

У Броварах затримали підводного браконьєра, який вирішив пополювати після зариблення водойоми

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис в групі "Мої Бровари" в Facebook.

"Сьогоднi працiвниками КП «Бровари-Благоустрiй» були зариблені водойми нашого мiста, а саме:парк Перемога та парк Приозерний! Всього було випущено 600 кг товстолоба, 250 кг в парк Перемога та 350 в Приозерний",- йдеться у повідомленні.

Але прогулючись в парку, жителі побачили дивну картину –"Спочатку навiть і не зрозумiли що вiдбуваеться,на озері у воді мерехтiв лiхтарик-потiм побачили "дайвера" Але для нього iснуе iнша назва "браконьер"!".

Браконьер намагався непомнітно позбутися від доказів- "На мiсці були присутнI :начальник охорони КП «Бровари-Благоустрiй»,охоронник парку,свiдки. Визвали полiцiю.Знайшли у "дайвера" у речах накiнечник до гарпуна а потiм і саму рибу яку, вiн намагався тишком викинути у воду. Але не вийшло непомiтно це зробити.Полiцiя і ми всі бачили доказ злочину"

Але браконьера так і не змогли притягнути до відповідальності , не хватило доказів -"Нажаль для нашоi поліціі таких доказів замало. Три години слухали маячню браконєра. На цьому все закінчилося нічім.Сподіватись на поліцію нема чого,тільки ми самі зможемо захистити наші водоймища від браконьєрів.Не будьте байдужими!"

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: