#

У Броварах боротимуться з торгівлею у місцях стихійної торгівлі

04.07.2022 13:05
У Броварах боротимуться з торгівлею у місцях стихійної торгівлі
Фото з мережі Інтернет

Завтра, 5 липня, у місті Бровари профільні фахівці разом із поліцією розпочнуть рейди, щоб перешкоджати стихійній торгівлі

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням "kyiv.comments.ua", найбільші осередки стихійної торгівлі в Броварах знаходяться на бульварі Незалежності, на розі вулиці Марії Лагунової, а також поблизу супермаркету "АТБ" на вулиці Сергія Москаленка. Попри заборону тут торгувати та попередження про штрафи стихійна торгівля нікуди не поділась. Попереджувальні таблички торгівці зривають та повертаються на свої місця.

У повідомленні зауважується, що понад місяць тому підприємцям пропонували безкоштовно продавати власний товар у визначених місцях поблизу центрального ринку "Господар", а на самому ринку - за оренду у 30 гривень на день за місце.  Однак торгівці опираються таким ініціативам, мотивуючи тим, що визначені місця "непрохідні" та торгувати там складно.

В.о. начальника відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського райуправління Держпродспоживслужби Олександра Вакарчук сказала:

Оце ми працювали, роз’яснювальну роботу проводили. Люди, звичайно, обурюються… Ми вже говорили й с поліцією - краще за все взагалі їх туди не допускати.

Тому у мерії Броварів вирішили фізично перешкоджати стихійній торгівлі. Рейди профільні фахівці разом з поліцією розпочнуть з вівторка, 5 липня. З ранку у місцях стихійної торгівлі вилучатимуть товар та документуватимуть порушення.

Нагадаємо, що на Київщині судитимуть 4 учасників злочинної групи, які у місті Бровари організували нарколабораторію.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: