#

У Броварах кримінальний авторитет використовує ТрО для продажу зброї

23.08.2022 08:40
У Броварах кримінальний авторитет використовує ТрО для продажу зброї
Віктор Журавель

Стало відомо, що у місті Бровари кримінальний авторитет Віктор Журавель, який має прізвисько "Віхо" або "Журавель", налагодив продаж західної зброї, що надходить із Європи для ЗСУ

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "telegra.ph", нині Віктор Журавель практично взяв «під особистий контроль» місцеву територіальну оборону міста Бровари.

Розповідається, що "Журавель" із перших днів війни вступив до ТрО та під прикриттям діяльності в теробороні налагодив продаж зброї кримінальним групам.

Також наголошується, що згодом чоловік знайшов нові знайомства та організував продаж західної зброї, що надходить з Європи для потреб української армії.

У повідомленні розповідається:

Окрім іншого ОЗУ Віктора Журавля – "Журавлі" продовжує своє існування та займається "кришуванням" бізнесу, який під загрозою терору готовий платити. Тільки тепер "Віхо" провертає все це під прикриттям безпосередньо ТРО Броварів, продаючи свою лояльність чи тиск від імені державних підрозділів, створених спочатку для оборони міста. Паралельно ОЗУ "Журавля" здійснює у Броварах та Київській області розбої, пограбування та озброєний терор "на замовлення".

На кінець наголошується, що в ТрО не залишилося тих, хто міг би протидіяти "Журавлю", а Бровари поступово занурюються в життя, де панує кримінал.

Нагадаємо, що у Броварах поліціянти затримали афериста, який брав завдаток за квартири та зникав.

Читати "Моя Київщина" у Telegram