#

У Броварах невідомі на авто розтрощили паркан та втекли з місця ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

07.10.2020 10:40
У Броварах невідомі на авто розтрощили паркан та втекли з місця ДТП (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

У понеділок, 5 жовтня, в місті Бровари невідомі особи на BMW врізалися у паркан, а потім втекли в невідомому напрямку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

На місці автопригоди власниками будинку  розповіли, що обійшлося без людських жертв.

Ми були в будинку, коли почули сильний удар на вулиці. Коли вийшли в двір, то з нашого паркану побачили одні уламки. Поряд, на проїжджій частині вулиці, стояв розтрощений автомобіль. Із моторного відсіку пошкодженої автівки вже виднілось полум’я. Ми відразу почали гасити вогонь та викликати поліцію, – розповідає мешканка будинку.

Цікаві знахідки відшукали постраждалі власники будинку в автівці "втікачів" ще до приїзду правоохоронців: військові шеврони, бирки, військову куртку, банківську картку, а також папірець із номером телефону та списком автозапчастин.

Ми по банківській картці з’ясували її власника. За номером телефону, який ми знайшли в автівці, нібито колишня дружина господаря банківської картки про місце проживання чи перебування чоловіка відмовляється говорити, – розповідають постраждалі мешканці будинку.

По приїзду поліцейські відразу почали здійснювати огляд автомобіля BMW. На задньому сидінні автівки знаходилось дитяче автокрісло, а в багажнику – акустична колонка, інструменти та бита.

У дворі місця пригоди знаходились дві інші автівки. Зі слів господаря будинку, вони також зазнали пошкодження.

За 20 метрів до паркану чітко видно гальмівний шлях, який веде до бордюру. Зі слів правоохоронця, який оформляв ДТП, саме бордюр міг стати "трампліном", через який водій BMW втратив керування своєю автівкою та здійснив зіткнення з парканом.

На гуркіт дорожньо-транспортної пригоди на місце події прибули сусіди власників постраждалого будинку та повідомили, що часто бачили цю автівку "на районі". Деякі присутні люди розповідали, що бачили,  як через хвилину після удару два молодики в шортах бігли вулицею Гоголя та звернули на вулицю Київську в бік зупинки громадського транспорту "Інтернат".

Нагадаємо, що 6 жовтня Київська обласна прокуратура повідомила про підозру п’яному поліцейському, який у Броварах збив насмерть 43-річну жінку, та обрала запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: