#

У Броварах перехожі носять із собою наркотики (ФОТО)

31.08.2021 12:00
У Броварах перехожі носять із собою наркотики (ФОТО)
Фото з місця події

Поліція Броварщини продовжує виявляти злочини пов’язані з наркотиками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Під час патрулювання вулиць міста наряд реагування патрульної поліції Броварського районного управління поліції  виявив у чотирьох перехожих пакети з подрібненою речовиною рослинного походження, амфетаміном та медичний шприц із пластиковим контейнером, наповненим речовиною схожою на наркотичну.

Порушниками виявилися чоловіки, віком від 24-ох до 36-ти років, які пояснили, що зберігали наркотики для власного вживання. Усі заборонені речовини правоохоронці вилучили та направили на проведення експертиз.

За незаконне зберігання наркотичних речовин працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що нещодавно батьки Арсенка Бориса з Тернопільщини, якому всім світом збирали кошти на лікування від недуги СМА, передали 17 млн грн хлопчику з Боварів, у якого такий самий діагноз.



Читати "Моя Київщина" у Telegram