#

У Броварах правоохоронці посеред вулиць ловлять наркоманів (ФОТО)

23.04.2021 08:32
У Броварах правоохоронці посеред вулиць ловлять наркоманів (ФОТО)
Фото з місця події

Броварські поліцейські продовжують боротися з місцевими наркоманами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Facebook.

Під час патрулювання поліцейські наряду реагування патрульної поліції задокументували пять фактів незаконного зберігання наркотичних засобів.

Так, у місті Бровари правоохоронці виявили у трьох місцевих жителів пакети з амфетаміном, з подрібненою речовиною рослинного походження та таблетки з надписом "Метадон".

Також поліцейські виявили під час поверхневого огляду у 26-річного та 40-річного жителів Броварського району згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на амфетамін та  подрібнену речовину зеленого кольору.

Усі заборонені речовини правоохоронці вилучили та направили на  проведення експертиз.

За всіма фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що земельну ділянку за ЖК "Діамант" у Броварах, де планували збудувати дитячий садочок, хочуть віддати під зведення житлового будинку.




Читати "Моя Київщина" у Facebook