#

У Броварах "прикрили" одразу два нелегальні гральні заклади

12.02.2021 19:05
У Броварах "прикрили" одразу два нелегальні гральні заклади
Фото з місця події

Броварська місцева прокуратура припинила діяльність одразу двох нелегальних гральних закладів, які функціонували в самому центрі місті Бровари, незважаючи на правові заборони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За даними слідства, один із закладів ділив приміщення з торгівельним центром та мав окремий вхід, а інший був розташований у підвалі недобудови в одному з жилих масивів міста.

Під час низки обшуків правоохоронці вилучили десятки одиниць гральної техніки – системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавалися послуги в сфері грального бізнесу, мобільний телефон, дерев’яні столи та інше обладнання, що використовувалося у протиправному бізнесі. На даний час до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно. На момент огляду в обох приміщеннях знаходилися адміністратори та декілька гравців.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України, тривають слідчі дії, встановлюються особи причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Також нагадаємо, що в одній із багатоповерхівок Броварів сталася пожежа – рятувальники евакуювали 24 особи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram