#

У Броварах пройшли відбіркові змагання з плавання Повітряних Сил США

20.12.2023 19:20
У Броварах пройшли відбіркові змагання з плавання Повітряних Сил США
Фото з місця події

У вівторок, 12 грудня, у Броварах відбулися відбіркові змагання з адаптивних видів спорту, а саме одного із його видів – плавання, Повітряних Сил США 2023 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Броварської міськради.

Змагання Повітряних сил США (United Air Force Trials 2024) - це щорічні внутрішні змагання з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців повітряних сил США з травмами, пораненнями або захворюваннями. 

Цьогоріч організатори United Air Force Trials 2024 запросили долучитися до відбіркових змагань й українську команду. За результатами національного відбору буде визначено 30 учасників, які наступного року вирушать у Лас-Вегас, штат Невада, США.

Відбіркові змагання в Україні реалізовуються у партнерстві ГО "Ігри Інвіктус Україна", Мінветеранів, ГО "Повернись живим!" та БО "СТРАТКОМ УА".

На урочисту церемонію відкриття змагань завітали почесні гості: Броварський міський голова Ігор Сапожко, начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, директор плавального басейну "Купава", МСУМК Сергій Бреус, багаторазова чемпіонка та призерка параолімпійських ігор, ЗМС України Олена Акопян та координатор проекту Марина Соколова.

Нагадаємо, що броварчанка виборола "бронзу" на Континентальному кубку "Славік Кап".


Читати "Моя Київщина" у Telegram