#

У Броварах спалили авто відомих журналістів (ФОТО)

17.08.2020 12:02
У Броварах спалили авто відомих журналістів (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 16 серпня, у місті Бровари невідомі зловмисники посеред ночі підпалили автомобіль, який належить співробітнику програми розслідувань "Схеми" Борису Мазуру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Наталії Седлецької у Facebook.

За словами головної редакторки програми Наталії Седлецької, автомобіль підпалили під будинком Бориса Мазура о пів на першу ночі, машина відновленню не підлягає.

Варто зауважити, що очевидці розповіли, що перед займанням автомобіля чули "хлопок". Автомобіль спершу гасили сусіди, а потім пожежники. Відомо, що передня частина авто вигоріла дуже швидко.

Слідчо-оперативна група, яка була на місці події, знайшла залишки запалювальної суміші на передньому лівому колесі. Поліцейські взяли матеріал на експертизу.

Слід сказати, що Наталія Седлецька підозрює у підпалі проросійського політика Андрія Портнова.

З очевидних думок - десь рік тому Андрій Портнов опублікував усі персональні дані наших водіїв - їхні паспорти, номери авто, адреси проживання та погрожував редакції. У Нацполіції є навіть кримінальна справа з цього приводу, яка, втім, не рушить з місця. А у минулу п’ятницю Портнов вкотре опублікував ось таке: "маргинальное Радио Свобода - продолжаю комплекс учебно-воспитательных мер", - каже головна редакторка.

На думку головної редакторки, підпал пов’язаний саме із журналістською діяльністю, яка комусь, очевидно, не подобається.

Наразі поліція розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі автомобіля працівника ЗМІ. Подія кваліфікована як умисне знищення або пошкодження майна. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нагадаємо, що в Броварах правоохоронці спіймали двох хлопців з наркотиками.




Читати "Моя Київщина" у Telegram