#

У Броварах видали першу іпотеку під 0% річних на купівлю житла

16.02.2022 13:00
У Броварах видали першу іпотеку під 0% річних на купівлю житла
Фото з місця події

Учора, 15 лютого, відповідно до міської Програми здешевлення іпотечних кредитів, у Броварах видали першу іпотеку під 0% річних на купівлю житла

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Броварської міськради.

Освітянка Леся Гуназа та банк "Глобус" підписали договір у приміщенні Броварської міської ради за участі представників місцевої влади, особисто міського голови Ігоря Сапожка, виконавчого директора Фонду розвитку підприємництва Андрія Гапона та Сергія Мамедова - голови банку "Глобус".

Фінустанова та Броварська громада підписали угоду про здешевлення іпотечних кредитів наприкінці січня. Відсотки компенсуватиме бюджет громади.

Програма іпотечного кредитування під 0% буде доступна для таких категорій:

  • працівники закладів охорони здоров’я комунальної власності;
  • працівники комунальних закладів освіти;
  • громадяни, які перебувають на обліку у виконавчому комітеті Броварської міської ради Броварського району Київської області та потребують поліпшення житлових умов;
  • багатодітна сім’я – сім’я, у якій подружжя (чоловік та дружина) перебуває в зареєстрованому шлюбі, разом проживає та виховує трьох і більше дітей.

Станом на сьогодні дві угоди з надання іпотечного кредиту знаходяться в стадії підписання, ще чотири – на розгляді.

Нагадаємо, що у Броварах алею декоративних яблунь, висаджених на честь загиблих у російсько-україській війні жінок-воїнів, доведеться поновити новими саджанцями.

Читати "Моя Київщина" у Facebook