#

У Броварах відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку пораненого воїна Євгенія Микитчика (ФОТО)

01.04.2023 17:15
У Броварах відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку пораненого воїна Євгенія Микитчика (ФОТО)
Євгеній Микитчик

Сьогодні, 1 квітня, у Броварах провели турнір із мініфутболу на підтримку гравця місцевого ФК "Юніон" Євгенія Микитчика, якого було важко поранено під Авдіївкою на Донеччині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал видання "Трибуна – Бровари".

Капітан останніх років броварського футбольного клубу "Юніон", 26-річний Євгеній Микитчик, ще на початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини.

На фронті Євгеній отримав важке поранення. Після понад десятка операцій воїн перебуває в лікарні у надважкому стані та потребує операцій ще. Йому ампутували праву руку, постраждала вся права сторона: печінка, нирка, пробита одна легеня та багато уламкових пошкоджень.

Тому керівництво ФК "Юніон" разом із БФ "United 24 Броварщина" провели благодійний турнір із мініфутболу на підтримку пораненого захисника. У ньому взяли участь команди "Юніон", "Сокіл", «Побратим" та "Орієнтир". У фіналі "Орієнтир" переміг "Юніон" з рахунком 8:6.

Під час спортивного заходу на підтримку Євгенія Микитчика було зібрано 16200 грн. Також на турнірі сповістили, що заступник директора ТОВ "Стоунлайт" Олександр Славінський вручив мамі Євгенія 60 тис грн.

Наразі воїн потребує тривалої реабілітації та дороговартісного протезування. Кожен небайдужий може надіслати будь-яку суму на номер картки матері Юлії Микитчик:

5168 7456 1384 9352

Для переказу в іноземній валюті:

UA183052990262036400945010070.

Нагадаємо, що Бровари поглибили дружню співпрацю з німецькими містами Ерланген та Єна. 




Читати "Моя Київщина" у Facebook