#

У Броварах виявили 18 згортків із амфетаміном у водія та пасажира

13.07.2021 12:10
У Броварах виявили 18 згортків із амфетаміном у водія та пасажира
Фото з місця події

Учора, 12 липня, у Броварах на одній із вулиць міста близько 5-ї години ранку правоохоронці зупинили автомобіль "Volkswagen", водій якого перебував у стані алкогольного сп'яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Під час складання адміністративних матеріалів, поліцейські помітили, як 35-річний водій викинув із кишені поліетиленовий пакет. Як з’ясувалося, що у пакеті знаходились 8 розфасованих згортків із порошкоподібною речовиною зеленого кольору.

Не залишилася поза увагою і знервована поведінка 28-річного пасажира іномарки. Здійснивши поверхневу перевірку, правоохоронці виявили в кишені десять поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

Усе вилучене направлено на проведення експертиз.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що броварчанка виборола "золото" на чемпіонаті світу з кіокушин карате – KWU WORLD YOUTH CUP.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Facebook