#

У Броварах виявили понад 200 кілограмів риби, що незаконно продавалася

24.11.2021 13:40
У Броварах виявили понад 200 кілограмів риби, що незаконно продавалася
Фото з мережі Інтернет

Київський рибоохоронний патруль виявив порушення природоохоронного господарства, а саме нелегальний продаж риби у місті Бровари

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Київського рибоохоронного патруля у Facebook.

3 листопада 2021 року під час планового рейду державними інспекторами Київського рибоохоронного патруля викрито два порушення у сфері природоохоронного законодавства, а саме – незаконний збут свіжовиловленої риби.

Так, у першому випадку громадянка реалізовувала 130 кілограмів риби: карась сріблястий – 53 кілограми, товстолоб – 45 кілограмів та короп – 32 кілограми. У другому – 88 кілограмів (карась сріблястий – 51 кілограм, товстолоб – 19 кілограмів та короп – 18 кілограмів).

Події зафіксовані у місті Бровари Київської області. Громадянки не змогли надати рибпатрульним жодних документів, що підтверджують законність походження водних біоресурсів.

На осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Водні біоресурси вилучено до відповідного рішення суду.

Начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін зауважив:

Продавчиня в одному з випадків надала рибпатрульним документи з ймовірними ознаками підробки. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Броварське районне управління поліції. За даним фактом внесено відомості в ЄРДР.

Київський рибоохоронний патруль нагадує, якщо ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на "гарячу лінію" відомства: (099) 341-73-18.

Нагадаємо, що уродженки Броварів перемогли у п’ятому турі Вищої ліги України з баскетболу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook