#

У Броварах з невідомих причин померла 5-річна дівчинка

16.11.2020 14:40
У Броварах з невідомих причин померла 5-річна дівчинка
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 14 листопада, у Броварах на руках у лікарів померла 5-річна дівчинка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Управління освіти і науки Броварської міської ради".

У вихованки садочка "Теремки" на Торгмаші лікарі підозрюють тромб. Напередодні дитину водили до стоматолога, а наступного дня – до амбулаторії. Сьогодні мають зробити розтин для визначення достеменної причини смерті.

Керівник садочка Галина Сундук зазначила, що у четвер батьки забрали дівчинку із садочка раніше. Вони повели дитину до стоматолога, який "поклав їй миш’як" . Про яку саме стоматологію йдеться, наразі не уточнюють.

Уже в п’ятницю дитини в садочку не було, бо в неї трохи болів живіт. Дівчинку повели до лікарів, розповідає Ірина Туник. Зі слів Ігоря Кравцова, керівника первинної медицини Броварів, дитину оглядала педіатр в амбулаторії № 1. У дівчинки була нудота та блювання. Дитині призначили лікування та відправили додому.

Як зазначає Ірина Туник, у суботу зранку дівчинці стало зовсім зле, вона посиніла. Батьки викликали "швидку". Дитина померла вдома в присутності лікарів.

Нагадаємо, що двох чоловіків підозрюють у скоєнні 32 крадіжок у Броварському та Васильківському районах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook