#

У Броварах затримали молодика, який поцупив із чужого авто сумку з грошима (ФОТО)

19.01.2022 15:20
У Броварах затримали молодика, який поцупив із чужого авто сумку з грошима (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 18 січня, у Броварх поліцейські за "гарячим слідом" затримали чоловіка, який викрав із чужого автомобіля сумку з грошима і втік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Броварське районне управління поліції" у Facebook.

Злодій скористався відсутністю господаря авто ГАЗ, пошкодив замок водійських дверей і викрав сумку з грошима, після чого швидко зник на автомобілі Audi у невідомому напрямку.

На пошуки 28-річного крадія одразу ж було орієновано всі наряди поліції Київщини. Згодом поліцейські помітили втомобіль Audi, що стояв на узбіччі автодороги Київ-Чернігів з порушенням ПДР та підпадав під орієнтування, та викликали слідчо-оперативну групу Броварського РУП. Коли правоохоронці підійшли до водія, то знервований чоловік зізнався їм у скоєному.

Було з’ясувано, що молодик і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Правопорушника було затримано у порядку ст 208 КПК України. Наразі поліцейські перевіряють його причетність до аналогічних злочинів на території Київщини.

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області вирішують питання щодо оголошення про підозру злодію, за ч 3 ст 185 (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що у місті Бровари 26-річний хлопець вкрав із магазину товар, який сховав під куртку




Читати "Моя Київщина" у Telegram