#

У Броварах з'явиться нова житлова забудова з елементами соціальної інфраструктури

27.05.2023 10:30
У Броварах з'явиться нова житлова забудова з елементами соціальної інфраструктури
Фото з мережі Інтернет

26  травня 2023 року  відбулося засідання технічної ради, на якому було представлено проект  "Будівництво багатоквартирної житлової забудови з елементами соціальної інфраструктури по вул. Київська, 225 в м. Бровари Броварського району Київської області"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис міського голови Ігоря Сапожка.

Відповідно до проекту  житловий комплекс складатиметься з 6 багатоквартирних будинків з облаштованими тимчасовими укриттями, частину квартир буде передано військовослужбовцям ЗСУ.

На ділянці у 6,3 га, яка знаходиться у державній власності та постійному користуванні адміністрації Державної служби спеціального зав’язку та захисту інформації України, також буде збудовано  дошкільний навчальний заклад на 120 місць та передбачено 5 паркінгів на 1200 паркомісць. 

Відповідно до містобудівних умов передбачувана площа озеленення складає 1,5 га, однак, у проекті ж площу озеленення збільшено до 2,0 га.

Під час засідання представник забудовника зазначив, що інвестиційний внесок у  розвиток міста складе орієнтовно 170 млн. грн.  На ці кошти планують побудувати насосну станцію з колектором дощової каналізації від водойми по вул. Кобилянської до озера в парку "Приозерний" та провести реконструкцію існуючої КНС. Також  заплановано реконструкцію двох та будівництво ще двох нових каналізаційних колекторів. 

Представники компанії-забудовника ТОВ "ДБК-Партнер" зазначили, що повна реалізація проекту планується протягом трьох років.

Нагадаємо, що броварське КП планує придбати мулососний автомобіль за 5,4 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook