#

У Броварській громаді під час війни активізувався наркобізнес (ФОТО, ВІДЕО)

19.03.2022 12:30
У Броварській громаді під час війни активізувався наркобізнес (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Учора, 18 березня, на Броварщині поліцейські виявили дві нарколабораторії, зброю та набої 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що під час проведення оперативно-профілактичного рейду в місті Бровари правоохоронці викрили 44-річну жительку, яка під час війни організувала виготовлення наркотиків. У ході обшуків у жінки знайшли понад 50 кілограмів прекурсорів, обладнання для виготовлення наркотичних речовин, у тому числі колби, каністри з рідинами, амфетамін та канабіс. 

Підпільне виробництво психотропів організував і 37-річний житель Броварщини. У чоловіка виявили лабораторне обладнання для виготовлення амфетаміну, зіп-пакети, ваги, тару та все необхідне для фасування та продажу зілля. У нарковиробника вилучили також рушницю та набої. 

Викрила поліція і 25-річного драгдилера, який розповсюджував наркотичні речовини в області.

За фактами незаконного виготовлення, зберігання та збуту наркотичних засобів слідчі відкрили низку кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309 та ч. 1 ст. 313 Кримінального кодексу України. 

У ході відпрацювання поліція також виявила 34-річного чоловіка, який ховав автомат та набої. Усе вилучене скеровано  на відповідну експертизу. 

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів, слідчі розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що 18 березня Комітет з питань аграрної та земельної політики заявив, що російські окупаційні війська завдають руйнівної шкоди сільському господарству України.


Читати "Моя Київщина" у Telegram