#

У Броварському районі потонуло двоє чоловіків

02.08.2018 13:52
У Броварському районі потонуло двоє чоловіків

За два дні серпня у водоймах сіл Заворичі та Требухів Броварського району рятувальники виявили тіла двох потопельників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Трибуна Бровари".

Як повідомив головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Броварського районного управління ГУ ДСНС України в Київській  області Віталій Половко, вчора, 1 серпня, в озері села Заворичі, що поблизу вулиці Вокзальна, рятувальники виявили тіло чоловіка. Особу покійного, якому на вигляд близько 40 років, встановити поки що не вдалося.

Нагадаємо, що 29 липня у селі Хотянівка Вишгородського району втонув чоловік.

Ще одного потопельника рятувальники витягли сьогодні, 2 серпня, з озера в села Требухів, що розташоване  по дорозі на село Дударків. Особу покійного вдалося встановити відразу. Потопельник – мешканець Требухова  1979 р.н. (39 років). За словами рятувальника, вчора на озері відпочивала компанія. Чоловік пірнув, однак із водойми так і не винирнув. Друзі самотужки намагалися його знайти, однак після марних пошуків зателефонували рятувальникам. Події відбувалися протягом 18-20 години.

За інформацією Віталія Половка, з початку року в Броварському районі та Боварах втопилося 7 людей. Нагадаємо, лише 14-15 липня річка Десна забрала життя трьох людей – юнака та подружньої пари.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: