#

У Бучанській громаді розроблять сучасну програму молодіжної політики

09.01.2024 08:00
У Бучанській громаді розроблять сучасну програму молодіжної політики
Фото з місця події

Бучанська громада увійшла до числа дванадцяти громад, відібраних для участі в проєкті "Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю" у рамках програми USAID "Мріємо та діємо"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради. 

Мета цього проєкту - створити актуальну програму розвитку молодіжного середовища, яка дозволить молоді кооперуватися із місцевою владою, визначати і просувати потреби молоді у громаді. 

У Бучанській громаді до розробки цієї програми долучаться члени Молодіжної ради. Допомагатимуть їм депутати та працівники профільних відділів та управлінь. 

Низку питань, які стосуються проєкту, робоча група обговорила вчора, 8 січня, на першій установчій зустрічі з радницею з питань політики та залучення Мариною Попатенко. Протягом січня команда має пройти інтенсивний навчальний курс, а опісля – разом будуть готувати програму на основі досліджень молодіжного середовища громади. 

Програма "Мріємо та діємо" впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Нагадаємо, що за сприянням міжнародних партнерів у Бучі створять центр реабілітації дітей з інвалідністю.

Читати "Моя Київщина" у Telegram