#

У Бучанській громаді стартував проєкт "Лідерство у створенні здорової громади"

28.10.2022 12:10
У Бучанській громаді стартував проєкт "Лідерство у створенні здорової громади"
Фото з місця події

Стало відомо, що у приміщенні міської ради відбулася зустріч робочої групи Бучанської громади з командою Харківської експертної групи підтримки медичної реформи

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської ОТГ, учасники заходу обговорювали старт проєкту під назвою "Лідерство у створенні здорової громади".

Мета даного заходу полягає у розбудові спроможності громад у сфері планування та реалізації проєктів, орієнтованих на здоров’я населення.

Тому в межах проєкту буде створена робоча група Бучанської громади з питань здоров’я, яка визначить візію здорової громади, проаналізує дані щодо здоров’я населення та обере 3 ключові проблеми, за якими буде сформовано і організовано ініціативи/проєкти.

Даний проєкт здійснюється за сприяння Міжнародного Фонду "Відродження". Консультативну підтримку в роботі групи та реалізації ініціатив надаватимуть як національні, так і міжнародні експерти з Німеччини та США. Важливе партнерство у проєкті з Академією Сімейної Медицини України та ЕдКемп Україна.

У ході першої зустрічі учасники поговорили про сам проєкт, стратегію і пріоритети Бучанської громади щодо здоров’я та обговорили перші кроки у роботі над візією здорової громади.

Загалом планують провести щонайменше 10 таких зустрічей.

Нагадаємо, що Бучанська міська рада спільно з американською некомерційною організацією Global Empowerment Mission (GEM) та ГО "Якість життя" відбудовує об’єкти у населених пунктах громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook