#

У Бучанській громаді створять туристичний маршрут для зеленого відпочинку (ФОТО)

25.06.2021 14:30
У Бучанській громаді створять туристичний маршрут для зеленого відпочинку (ФОТО)
Фото з місця події

До 2022 року у Бучанській громаді планують створити туристичний маршрут, що об’єднає населені пункти Мироцьке, Бабинці, Здвижівка та Лубянка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Слуга народу".

Ці місця будуть зв’язані між собою веломаршрутами. Також тут планують облаштувати кемпінг та зручні будиночки для ночівлі, точки продажу фермерських екопродуктів, локальні броварні, прокат спорядження для риболовлі, оренду квадроциклів, лазні та рибні ферми, ділиться планами Бучанський міський голова, представник партії «Слуга народу» Анатолій Федорук.

Роботу над створенням маршруту почнуть вже наприкінці цього року, повноцінний запуск планують до початку туристичного сезону в 2022 році. Планують залучити міжнародне фінансування, а також підтримку бізнесових структур.

На думку голови підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Віталія Безгіна, такий туристичний маршрут для зеленого відпочинку стане дуже затребуваним серед киян і жителів навколишніх територій.

Також нагадаємо, що 25 червня, у Бучі близько 12-ї дня на перехресті вулиць Шевченка та Яснополянська сталося зіткнення вантажівки та легковика.




Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: