#

У Бучанській ОТГ батьки дітей з пільгових категорій платитимуть за шкільні обіди

27.01.2021 11:00
У Бучанській ОТГ батьки дітей з пільгових категорій платитимуть за шкільні обіди
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що Буча не виділяє кошти на шкільні обіди для дітей з пільговими категоріями після 4 класу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  на сторінку "Громада Ворзеля" у Facebook.

Олена Дубина написала на сторінці групи сторінку "Громада Ворзеля", що не очікувала такої низки поганих новин після приєднання до Бучі.

То під питанням робота амбулаторії, то підвищення ціни на проїзд школярам, то скорочення робочих місць у Ворзелі, і як вишенька на торті, наша дитина з інвалідністю, позбавлений пільг на шкільне харчування, –обурена жінка.

Вона розповіла, що до нового року Ірпінь давав дітям з інвалідністю пільгу на харчування 40 відсотків, а Буча не дає ніякої пільги.

Виникає питання: а що, з 4 класу діти перестають бути інвалідами? Або скільки влада заощадить на дітях пільгових категорій?

Також Олена наголосила, що в Ірпені окрім пільг пропонували оздоровлення за програмою "Діти Приірпіння", на яку Ірпінська міська рада виділяла щорічно кошти.

Вона обурена таким вчинком Бучанської влади, і не знає, що у такій ситуації робити малозабезпеченим сім'ям у яких діти з інвалідністю.

Навіщо Буча бере в ОТГ населення регіону, про яке не в змозі подбати? Що таке відбувається в нашому регіоні і взагалі в країні, якщо діти з інвалідністю виявляються за бортом турботи держави?

Нагадаємо, що у місті Обухів чоловік вивів дитину на крихкий лід, щоб навчитися кататися на ковзанах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook