#

У Бучанському районі протягом доби виявили трьох осіб із небезпечними речовинами (ФОТО)

05.07.2021 14:00
У Бучанському районі протягом доби виявили трьох осіб із небезпечними речовинами (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 4 липня, на території Бучанського району патрульні села Чайки виявили та затримали трьох осіб із наркотиками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Перший випадок стався близько 18-ї години в селі Калинівка, де інспектори помітили підозрілого чоловіка. Щойно він побачив службове авто - занервував, пришвидшився та змінив напрям руху. Патрульні зупинили 22-річного громадянина та виявили, що в наплічнику він має саморобний пристрій, ймовірно, для куріння та подрібнену речовину рослинного походження. З його слів - це канабіс.

Ще через пів на вулиці Шевченка, що у Петропавлівській Борщагівці, за порушення ПДР інспектори зупинили водія авто Ford. Окрім того, що 22-річний керманич мав явні ознаки наркотичного сп'яніння, поліцейські встановили, що у гаманці чоловіка - пакетик порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін.

А близько 22-ї години  підозрілого громадянина патрульні помітили в селі Дружня. 46-річний чоловік рухався вулицею Петровського, де і зустрів екіпаж патрульних. Оскільки громадянин розхвилювався та всіляко уникав спілкування з інспекторами, патрульні вирішили провести поверхневу перевірку й виявили 5 таблеток, ймовірно, наркотичної дії.

Для встановлення всіх обставин цих справ охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу на місця всіх трьох подій.

Нагадаємо, що поліцейські повідомили про підозру наркобізнесмену, який збував наркотики у Вишневому та Крюківщині.




Читати "Моя Київщина" у Facebook