#

У Бучанському районі відремонтували їдальню ліцею

10.11.2021 15:55
У Бучанському районі відремонтували їдальню ліцею
Фото з місця події

Стало відомо, що в Синяківському ліцеї завершили ремонт їдальні та оновлення харчоблоку

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Вадима Геращенка у Facebook, тепер школярі мають змогу харчуватися в оновленій їдальні свого навчального закладу.

Вадим Геращенко зауважив:

Сьогодні особисто переконався у комфортних умовах для прийому їжі, які було створено для дітей в ліцеї. Повністю відремонтоване приміщення їдальні, нове обладнання, яке допоможе покращити технологічні процеси приготування їжі для школярів та, звичайно ж, неймовірні запахи смачних страв.

Далі він зауважив, що все обладнання відповідає стандартам системи НАССР. Ще Геращенко нагадав, що в межах реформи шкільного харчування, яку започаткувала Перша леді країни, в області активно проводиться оновлення шкільних їдалень.

На кінець він сказав, що Київська обласна рада виділила 14 мільйонів гривень та вже закупила 18 комплектів харчоблоків, які було передано до шкіл області. Загалом у 2021 році Київська обласна рада запланувала виділити 35 млн. грн. на шкільні харчоблоки.

Нагадаємо, що у Бучі ремонтують підземний перехід для пішоходів, який має важливе значення для тисяч місцевих мешканців, адже поруч великий житловий масив та активна дорога.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: