#

У Бучанському районі виявили чотирьох нелегалів

10.09.2021 13:15
У Бучанському районі виявили чотирьох нелегалів
Фото з місця події

Учора, 9 вересня, у межах операції "Мігрант" у Бучанському районі працівники управління міграційної поліції здійснили перевірку 40 іноземних громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Поліцейські виявили 4 громадянин Вірменії у яких відсутні документи, що дозволяють перебувати на території України.

Зазначених іноземних громадян доставлено до управління міграційного контролю ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області, для складання адміністративних протоколів за ч. 1 ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та вирішення питання щодо подальшого перебування зазначених громадян на території України.

Крім того, працівники відділення поліції №1 Вишгородського РУП спільно з працівниками управління міграційної поліції з прикордонниками виявили громадянина Російської Федерації, який незаконно проживає в селі Луговики Вишгородського району за недійсними документами, Відносно нього складено адміністративний протокол за ст. 203 ч. 1 КУпАП.

Заходи щодо виявлення іноземних осіб, які порушують законодавство України в міграційній сфері тривають.

Нагадаємо, що 27-річний засуджений, який відбував покарання за вчинення розбійного нападу з 2015 року, в період з 2018 по 2020 рік організував канал постачання наркотиків на територію колонії, а також збирав кошти у так званий злочинний "общак".

Читати "Моя Київщина" у Facebook